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Chez 玄晟
20080203232954
ちょっと変わった食材にチャレンジ
使用食材は砂肝・玉葱・縮みホウレン草・クレソン・ニンニクにオリーブオイル・マーガリン(帝国ホテル)・白ワイン・白ワインビネガー・ディルウィード・エストラゴン・オールスパイス・ブラックペッパー・岩塩(フィーノ)、あと醤油
毎度ながらノーレシピ
味はまあまあというところ
もっとなんとか出来たな
いい実験にはなった

最近自分の料理に舌が慣れ過ぎて驚きが少ない
ここにも変化を加えるかな
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Theme: 今日の食事 - Genre: グルメ

【2008/02/03】 | Cuisine | 料理 | trackback(0) | comment(0)
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玄晟.


Training and the experiment on various creative activities with Philosophical/Thought Poetry at the top. 哲学/思想詩を筆頭に創造的諸活動の訓練及び実験を。

Author

玄晟
  • Name:玄晟 (Genjou)
  • Male. Twenties.

    No Love, No Creation.

    O Cosmos, the motherless space
    That contains the whole of art and nature.
    My spirit settles down into an abyss with you.
    In the time, named the first half of love,
    This tranquil chaos is shining all around and
    Losing all the darkness.

    O Cosmos, now you and I become half sides of the creator.
    The universe undulates and gives me a love.
    The mortal overtakes the point of the wave and returns you a creation.

    O Cosmos, we are going to the end of the creation.
    We know when our world ends, but are affectionate to the fate.
    Let us create precious matter with existing partners until that time,
    Over and over.
..............................................




..............................................

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